povratak odlikaša
U ritmu petice
Blog
nedjelja, lipanj 17, 2007
Današnji osvrt bih započeo informacijom za koju možda niste znali. A ta je da djeca imaju najintenzivniji seksualni život!
 Još u prednatalnoj fazi je otkriveno da buduća beba u mozgu ima takve aktivnosti koje odgovaraju stanjima orgazma kod odraslih. Nakon rođenja ta radost postojanja se nastavlja sve dok društvo ne ukalupi dijete i nametne mu obrazac da je uživanje nešto strano i da čovjek u životu mora patiti da bi bio sretan. NE MORA! Jer radost je temeljno svojstvo ljudskog tijela i svijesti.
Kako se u djetinjstvu taj osjećaj Blaženstva smanjuje dok jednom skroz ne nestane, dijete je sklono objektivizirati orgazam, odnosno vezati ga uz nešto ili nekoga. Na osnovi toga su rođene mnoge psihološke škole freudističkog tipa koje su po meni bullshit. Jer čovjek nije bolestan, nego je samo fiksirao stanje orgazma uz nešto ili nekoga. Na neki način ga je zarobio kao tempiranu bombu. Tako nastaje fetišizam koji je vrlo raširen, u stvari svatko je od nas fetišist jer ga uzbuđuje nešto izvan duše. Samo je pitanje suptilnosti fetiša. Fetišizam je po nekoj knjiškoj definiciji vezivanje seksualnog uzbuđenja na predmet, dio tijela …a ne na osobu. A pitam vas koliko nas doista ZNA drugu osobu a da se ne bi zapalio na neki fetiš stvoren u djetinjstvu. I zašto, pobogu, osuđivati ako se netko pali na najlon čarape, haltere, grudi, noge, pamet, osjećaje, ili pak na tvrdu i mišićavu stražnjicu, rutava prsa, kockice na trbuhu, bicepse, snagu, odlučnost, inicijativu, ambiciju…ovisno o spolu…
Kad se napalite, samo se prepustite uzbuđenosti neka plovi po vama. Lijepo je ako je nešto izazvalo taj naboj ali nastojte ga uznijeti i osloboditi. Shvatite ga i osjetite, razgovarajte s Uzbuđenjem i vodite ga vertikalno uvis.
Svakim udisajem se punite, a svakim izdisajem nastojte ga dići više, i više, i više, i nemojte dirati erogene zone. Uživajte i mučite se. O da, znam kakva je to muka, ali nemojte da vam prizemni orgazam bude cilj nego ona napaljenost koja mu prethodi. Doživjeti ćete tzv. pranotthane, pražnjenja na energetskom nivou, u stvari male orgazmiće. Ja se sjećam da su mene spontano lupali kad sam imao pet godina. Mislim da svatko dijete to doživljava. Sjetite se i vi. 
Osjetite svog Kozmičkog ljubavnika/ljubavnicu u zraku, osjetite Njegovu prisutnost, osvjestite kako vam ljubi i mazi kožu, kako klizi kroz vas i u vas, kako se uvlaći u međunožje(muškarci zamislite da ste žene) i kako ulazi u vas, unutra, iznutra vas dira i miluje podarujući Ekstazu. Od dna do vrha, od vrha do dna, i tako nizom, seks s Božanskim kroz vaše tijelo. Kad više ne možete doista izdržati završite, predajte se i eksplodirajte poput vulkana, iz samih utroba materija do visokih predjela neba….
borajski @ 09:43 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare