povratak odlikaša
U ritmu petice
Blog
subota, lipanj 16, 2007
Vaši komentari su mi dali inspiraciju da napišem današnju temu, kao odgovor na komentare. Dakle, idemo redom….
 
Napisao da osobe kojima je fokus svijesti više doživljavaju orgazme intenzivnije i jače. No, ne vrijedi i kontra relacija. Naime, to je ona fora da ako kiša pada tada žabe krekeću. Pa se ekipa domislila da natjeraju žabe kreketati ne bi li kiša pala. Ima osoba koje doživljavaju orgazme jaaaakooo, dovoljno je uzeti neki pornić iz sedamdesetih godina gdje se nije uvijalo i glumilo kao dana, pa da se vidi kako se orgazmi doživljavaju. No, čisto sumnjam da su porno zvijezde visokog stanja svijesti.
Seljanka u komentaru govori o sebi. Ne mogu reći kakva je ona osoba, ima li više poglede na stvarnost, ali ako doživljavaš takve orgazme s svojim dragim s kojim dijeliš više od kreveta, tada bih se usudio zaključiti da jesi jedna od rijetkih. Možda to sama niti ne znaš, ali energija ne laže, energija te otkriva a to se najbolje vidi u seksu. Najbolje znaš sama!
 
Normabella, ispravno zaključuješ-takvi konstantni orgazmi mogu se postići, recimo i na radnom mjestu, pogotovo ako su šef ili šefica komadi. Ma ne, šalim se…Postizanje takvog orgazma nije uvjetovano klasičnim seksom prije toga, to se postiže 'zaokretom u središtu svijesti', kako vele budisti. A ja bih rekao, pomakom fokusa svijesti. Jednostavno, zor svoje svijesti pomakneš na nešto veličanstveno u sebi, na nešto što te pali cijelim tvojim bićem, i prepustiš se. To te mora paliti prvo na najvišim razinama-duhovnim, onostranim pa onda taj «feeling» formiraš u lik…No, o tome ću još pisati ako bude interesa…
 
Aliensalike kaže da ne bi htio biti ovisan o partnerici. Pa pobogu i ne smiješ biti, čovjek sam mora otkriti snagu u sebi i biti samostalan. Kako od ljudi, tako i od bogova i vragova. No, imam dojam da ti imaš partnericu samo za seks, a ne bi htio ili je neki drugi razlog, s njom imati još nešto. Možda dijeliti životne putove? Već sam napisao 27.05.2007. u temu «Volim te, oh kako to gordo zvuči» što znači dijeliti s nekim život, što znači volim te. Iz takvog spoja rađa se i vođenje ljubavi postojanjem.
Pitaš prima li inicijator seksa energiju, budući da je muškarac taj koji prvi kreće u megdan. Ne, ne mora biti! Nekad i žena inicira seks pa daje, ali i prima….Nije to Sveto pismo niti zakon fizike da je nepromjenjivo. Eh, da i riječ davati…Ne znam otkud je puk smislio riječ podati se, dati se, ali čisto sumnjam da su mislili na isto što i ja. Ja sam mislio na predavanje, na otvaranje bića drugom biću-a to je dužnost i jedne i druge strane.
Citirat ću tvoje pitanje o kojem bi se inače dala knjiga napisati:
«Je li sreća možda osjećaj koji nastaje samo pri promjeni energije s niže na višu razinu? Je li onda tuga obrnut proces?» 
Promjena energije s niže na višu razinu rezultira stanjem srećem koje je ovisno o vremenu, odnosno potroši se nakon izvjesnog vremena. Trajno stanje sreće, odnosno stanje sklada, ispunjenosti, mira….postiže se kada nema više barijera između razina stvarnosti, tada dolazi do pojave tzv. Svjetlosnog noža koji se spušta s glave na niže. To je prikaz iz yoge inače. Konačno stanje sreće se naziva i oslobođenje, a to je ono o čemu trube sve religije i filozofije iako malo tko od propovjednika išta zna o tome. To oslobođenje mogu postići, uzgred budi rečeno, i ateisti. Ono što ja naglašavam jest da je bitan level energije, jer on je posljedica uvida u stvarnost, odnosno stanja oslobođenosti. Kad je čovjek slobodan, sve ima, svu sreću svijeta. Gdje je tada orgazam i seks? U njemu, slobodna osoba je naseksipilnija osoba na svijetu. Ta osoba zrači erotičnošću…
Tuga je sve prije toga, tuga je pad ili stagnacija. I čovjek će vazda biti tužan dok ne bude ispunjen….
 
 
borajski @ 09:50 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare